Om oss


By Paulsen™ er et klesmerke som ble startet av Eivind-André Paulsen med mål om å tilby premium kvalitetsklær og tilbehør til gode priser. Prosjektet ble utviklet i slutten av 2022 og lansert i februar 2023. Merket fokuserer på å tilby klær og tilbehør av høy kvalitet ved å bruke anerkjente kvalitetsmerker som VistaPrint®, Fruit of the Loom® og Gildan® i produksjonen.

By Paulsen™ sine produkter inkluderer klær som t-skjorter, hettegensere, gensere, skjorter og tilbehør som luer, capser og vesker. Alle produktene er laget av premium materialer som sikrer høy kvalitet og langvarighet. Merket legger også vekt på design, og produktene har en minimalistisk og tidløs stil som appellerer til et bredt publikum.

Med fokus på kvalitet, design og pris har By Paulsen™ raskt blitt en favoritt blant kunder som verdsetter både stil og verdi for pengene. Dette klesmerket er et flott alternativ for de som ønsker å investere i klær og tilbehør av høy kvalitet som varer lenge.

By Paulsen™ er et prosjekt satt i gang av Eivind-André Paulsen som ville lansere og utvikle klær og tilbehør av premium kvalitet til gode priser. Prosjektet ble utviklet i november, desember 2022 og i januar 2023. 1. februar 2023 var det klart for åpning av By Paulsen™.

By Paulsen™ klærne og tilbehøret er av premium kvalitet og er produsert av kvalitetsmerkene VistaPrint®, Fruit of the Loom® og Gildan®.