Sjøkart Krus™ og By Paulsen™ slår seg sammen!

01.07.2023

Sjøkart Krus™ og By Paulsen™ kunngjør sammenslåing og dannelsen av PaulsenX


Myre, 1. juli 2023 - Det er med stor glede vi kunngjør at Sjøkart Krus™ og By Paulsen™ vil slå seg sammen og danne PaulsenX i 2024. Denne fusjonen markerer et spennende kapittel i begge selskapenes historie og vil føre til en enhetlig og dynamisk merkevare.

To år etter oppstarten av Sjøkart Krus™, tar vi dette viktige steget for å styrke vår tilstedeværelse og videreutvikle våre merkevarer. I tråd med denne sammenslåingen vil Sjøkart Krus™-navnet forsvinne, men By Paulsen™-navnet vil fortsette å pryde våre klær. Vi er stolte av By Paulsen™-merkevarens historie og unike identitet, og vi ønsker å videreføre denne arven i vårt nye selskap, PaulsenX.

PaulsenX vil være en helt ny nettside som vil tilby et bredt spekter av spennende og innovative nyvinninger fra By Paulsen™ samt andre kreative konsepter. Ved å kombinere ressursene, ekspertisen og lidenskapen fra begge selskapene, vil PaulsenX være i stand til å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller forventningene til våre kunder.

Vi er dedikert til å skape en merkevare som inspirerer og beriker livene til våre kunder. PaulsenX vil fortsette å utvikle seg og utforske nye muligheter for å skape innovative produkter som omfavner både funksjonalitet og stil. Vi ser frem til å dele disse spennende nyvinningene med vårt lojale publikum og å vinne tilliten til nye kunder.

Vi ønsker å forsikre våre eksisterende og fremtidige kunder om at kvaliteten på våre produkter og vår dedikasjon til å tilfredsstille deres behov forblir uendret. Vi vil fortsette å levere den samme eksepsjonelle servicen og oppmerksomheten på detaljer som har gjort at vi har 100% fornøyde kunder over hele landet.

Vi takker våre kunder og partnere for deres fortsatte støtte og ser frem til den spennende reisen som venter oss som PaulsenX. Vennligst besøk vår nye nettside, www.paulsenx.webnode.page, for å holde deg oppdatert om våre siste nyheter og kommende lanseringer.


For ytterligere informasjon eller pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Eivind-André Paulsen

Daglig leder

+47 904 76 239

eivindandreskipnes@gmail.com