Ofte stilte spørsmål

1. Frakt og levering

Hvor lang tid tar det før varen min er fremme?

Sjøkart Krus benytter seg av Bring og Postnord som fraktleverandører. Både Postnord og Bring opererer med 1-3 virkedager leveringstid, som varierer ut i fra følgende faktorer:

  • Hvor i landet du bor
  • Leveringsmetode
  • Når på dagen du bestiller
  • Hvor stor etterspørselen er

Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra den ordinære leveringstiden fordi vi spesialbestiller alle våre produkter.

2. Har bestillingen min gått gjennom?

Du får en ordrebekreftelse til den e-postadressen du har registrert, rett etter at kjøpet ditt har blitt godkjent.

3. Hvilke betalingsmetoder tilbyr dere?

Du betaler med ditt bank- eller kredittkort og blir belastet når du fullfører ordren din. Du kan også betale med Vipps.

4. Jeg har ikke fått ordrebekreftelse, hva gjør jeg?

Sjekk om ordrebekreftelsen ikke har havnet i spam eller søppelpost-mappen. Finner du den fortsatt ikke? Send oss gjerne en e-post til sjokartkrus@gmail.com, oppgi dine siste 4-siffer på kortet som ble brukt, navnet bestillingen står på og beløpet som er handlet for slik at vi raskest mulig kan finne din bestilling.

5. Kan jeg gjøre endringer i min bestilling etter at jeg har bekreftet den?

Dersom bestillingen ikke er bestilt fra vår leverandør, kan du selvsagt fortsatt endre den. Vi ber deg kontakte våres kundeservice på sjokartkrus@gmail.com.

Merknad: Vi bestiller bestillinger så fort som mulig, så du bør kontakte kundeservice så snart du oppdager at du ønsker å gjøre en endring.

6. Hvordan bestille produkter som ikke er i nettbutikken?

Hvis du ønsker å bestille et produkt som ikke er lagt ut i nettbutikken enda kan du sende oss en mail på sjokartkrus@gmail.com

7. Hva skjer om jeg ikke henter ut pakken på postkontoret?

Dersom du ikke henter pakken vi har sendt deg på postkontoret, vil det være noen alternativer:

1. Dersom du vet at du ikke har anledning til å hente pakken før fristen, er det mulig å kontakte postkontoret og forlenge tiden pakken ligger der.

2. Dersom du oversitter fristen til postkontoret, sender de automatisk pakken tilbake til oss. Vi registrerer hos oss at varen din er tilbake hos oss. Du vil da bli belastet for frakten tilbake til oss, og en ny frakt ut til deg.

8. Hva skjer dersom jeg ikke er hjemme når Posten/Bring leverer pakker jeg har bestilt hjem på dør? 

Posten/Bring kontakter deg på SMS/e-post i forkant av leveransen. Forsendelsen vil bli forsøkt levert to ganger, og hvis mottakeren ikke er hjemme leveres forsendelsen til nærmeste postkontor/post i butikk.

Sjekk gjerne opp sporingsnummeret på www.bring.no, og kontakt ditt lokale postkontor dersom du ønsker enda en levering hjem. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med dette.